Iedereen hoopte deze zondag op voetbal, doch waren er nog de nodige twijfels of er ook effectief kon gespeeld worden. De terreinen van Achter-Olen zagen er nog betrekkelijk goed uit, al was dat maar valse schijn. Pas wanneer je het terrein op stapte, kon je merken hoe drassig het lag.

Carlo Michiels probeerde voor de wedstrijd zijn mannen op scherp te zetten en waarschuwde terecht dat de thuisploeg uit was op revanche na de zware nederlaag van de vorige keer. Het liep niet echt lekker bij Noordstar in de 1e helft en doelman Jens Hendrickx moest enkele sublieme reddingen uit zijn mouw schudden om een achterstand te voorkomen.

Zo pakte hij met een schitterende reflex halfweg de 1e helft een penalty van A-O kapitein en trainer Tom Dams en ook het daaropvolgend schot kon hij uit zijn doel ranselen. In de 40e min. kan Noordstar 1 van de weinige kansen verzilveren : 0-1 Scheerens. Op slag van rust opnieuw Scheerens met de 0-2, Noordstar trekt met een gevleide voorsprong richting kleedkamers.

De bezoekers beginnen een pak agressiever aan de 2e helft en doelman Janssens heeft zijn handen vol met de Noorderwijkse aanvallers. Fons Simons (55e min.) en Niels Caers (78e min.) zetten de 0-4 eindcijfers op het scorebord. Al bij al een verdiende zege voor Noordstar. Volgende week komt Westmeerbeek op bezoek, die 3 punten moeten opnieuw van ons zijn !

Verslag: Carina Luyten / foto's: Anncik Van den Bruel